Ανδρικά Κουστούμια

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς πρέπει να φοριέται ένα κοστούμι.
Ελπίζω ότι αφού δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω θα συνειδητοποιήσετε πώς πρέπει να φοριέται ένα κοστούμιΑυτές οι ζάρες γύρω από τον ώμο δεν πρέπει να υπάρχουν.


Είναι πάρα πολύ σφιχτό γύρω από το στομάχι και τα μανίκια του πουκαμίσου είναι πολύ μακριά.


Αυτό ταιριάζει ωραία. Δεν έχει ζάρες μπροστά. Το μήκος του μανικιού είναι απλά τέλειο.

Εξαιρετικό κολάρο. Η άκρη του γιακά τελειώνει ακριβώς στο πέτο.


Αυτό είναι ένα άσχημο σακάκι. Πάρα πολλές ζάρες.


Αυτή η ζάρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει 
Bruce Willis"Live Free or Die Hard" New York City Premiere - ArrivalsRadio City Music HallNew York City, New York United StatesJune 22, 2007Photo by Jim Spellman/WireImage.comTo license this image (14399376), contact WireImage:U.S. +1-212-686-8900 / U.K. +44-207-868-8940 / Australia +61-2-8262-9222 / Germany +49-40-320-05521 / Japan: +81-3-5464-7020+1 212-686-8901 (fax)info@wireimage.com (e-mail)www.wireimage.com (web site)


Το δεξί μανίκι είναι κοντύτερο από τα αριστερά μανίκια. Η μανσέτα του δεξιού μανικιού του πουκαμίσου θα έπρεπε να ήταν λίγο μακριά και λίγο μεγαλύτερη για να καλύπτει το ρολόι.


Αυτό το σακάκι είναι λίγο μεγάλο στο στήθος.

Αυτό είναι ένα απαράδεκτο κολλάρο. 
WASHINGTON - MARCH 13:  Warren Buffett, chairman and CEO of Berkshire Hathaway Inc., participates in a panel discussion, "Framing the Issues: Markets Perspectives," at Georgetown University March 13, 2007 in Washington, DC. Treasury Secretary Henry Paulson hosted the "Treasury Conference on U.S. Capital Markets Competativeness," a day-long program to focus on capital market issues like regulation, competition and other related topics.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)


Αυτό μπορεί να είναι ένα ακριβό σμόκιν αλλά δεν είναι ωραίο. Πρέπει να είναι άνετο σαν πιτζάμα. Αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο αν το κουμπί ήταν λίγο πιο χαμηλά. 
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 08: George Clooney paticipates in TimesTalks 'A Conversation With George Clooney And Alexander Payne' at SilverScreen Theater at the Pacific Design Center on February 8, 2012 in West Hollywood, California. (Photo by Toby Canham/Getty Images)Αυτό είναι δύο νούμερα μεγαλύτερο. Το κολλάρο στο σακάκι δεν φτιάχτηκε για τόσο επικλινείς ώμους που έχει, για αυτό πέφτει και κάνει αυτό το κενό


Θα ήταν αδύνατο να αποφευχθούν κάποιες ζάρες στην περίπτωσή του, επειδή αυτός είναι πολύ λεπτός, δεν έχει πολύ σάρκα κάτω από τους ώμους του, αλλά αν οι ώμοι γινόντουσαν  λίγο μικρότεροι, τότε θα φαινόταν καλύτερα


Τα μανίκια στο κίτρινο σακάκι θα έπρεπε να ήταν ένα εκατοστό κοντύτερα, έτσι ώστε τα μανίκια του πουκαμίσου να ήταν ορατά. Υπάρχουν αρκετές ζάρες στο μπροστινό μέρος του σακακιού. Τα πέτα του μπλε σακακιού διογκώνονται, αυτό δεν θα συνέβαινε εάν το σακάκι ήταν λίγο μεγαλύτερο γύρω από το στήθος. Επίσης, το αριστερό μανίκι του μπλε σακακιού θα έπρεπε να είναι λίγο μακρύτερο.
WESTWOOD, CA - NOVEMBER 03: Actors Jim Carrey and Jeff Daniels arrive at the Los Angeles premiere of "Dumb And Dumber To" at Regency Village Theatre on November 3, 2014 in Westwood, California.  (Photo by Gregg DeGuire/WireImage) ORG XMIT: 520852183 ORIG FILE ID: 458367452


Οι ώμοι θα έπρεπε να είναι λίγο μικρότεροι, όπως και το στήθος.

Εδώ το μανίκι είναι κοντό για τουλάχιστον ένα εκατοστό

DiΤο σακάκι είναι ωραίο στο στήθος αλλά τα μανίκια είναι πολύ μακριά

Εδώ τα μανίκια του σακακιού θα έπρεπε να είναι λίγο κοντύτερα ώστε να μανίκια του πουκαμίσου να φαίνονται. Το σακάκι επίσης είναι λίγο μακρύ. Το παντελόνι είναι σίγουρα μακρύ.

Η ζάρα γύρω από το στήθος δεν θα έπρεπε να υπάρχει
TOKYO, JAPAN - JANUARY 09:  Actor Tom Cruise attends the 'Jack Reacher' Japan Premiere at Tokyo International Forum on January 9, 2013 in Tokyo, Japan.  (Photo by Koki Nagahama/Getty Images)

Το αριστερό μανίκι δεν είναι καλό, έχει πολλές ζάρες. Αυτό γίνεται επειδή η άκρη του μανικιού δεν είναι στη σωστή θέση και έτσι το μανίκι πρέπει να γυρνάει λίγο. Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα όταν αγοράζετε έτοιμα κουστούμια δεν έχετε άλλη επιλογή από να αγοράζετε κουστούμια ραμμένα επάνω σας γιατί η θέση των ώμων σας δεν είναι η συνηθισμένη. Το δεξί μανίκι είναι το σωστό. 


Αυτές οι ζάρες γύρω από τα μανίκια δεν έπρεπε να υπάρχουν.
Αυτό είναι σχεδόν τέλειο. Θα έπρεπε μόνο να είναι ένα εκατοστό μεγαλύτερο στο στομάχι.


Μερικοί άνθρωποι έχουν επικλινείς ώμους για αυτό τα έτοιμα κοστούμια δεν τους ταιριάζουν

Το κουμπί είναι πολύ ψηλά και το σακάκι πολύ κοντόΥπάρχουν πάρα πολλές ζάρες που οφείλονται στους επικλινείς ώμους του. Κανένα έτοιμο πουκάμισο δεν θα του ταιριάζει!Το κολλάρο είναι κακής ποιότητας για αυτό δεν στέκεται καλά


Κοντά παντελόνια-είναι καλά για πάρτι μόδας αλλά όχι για το γραφείο

Σακάκι με 3 κουμπιά- Εκτός μόδας!
Τώρα στη μόδα είναι τα 2 κουμπιά και το ένα κουμπί.Κοστούμια με μεγάλα καρό - Μόνο για αδύνατους άντρες. Μην τα φοράτε σε συνέντευξη για δουλειά ή σε κηδεία


Πουκάμισα με λευκό κολλάρο-Δείχνουν ότι είστε πλούσιοι και έτοιμοι για προκλήσεις


Συλλογή με υπογραφή 
 Έχετε το όνομά σας γραμμένο στο ύφασμα. Τρελό, αλλά μπορούμε να το κάνουμε.


Λινό κουστούμι.
Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από αυτό το καλοκαίρι


Εύσωμοι άντρες
Φοράτε παντελόνια σας χαμηλότερα, η μέση πρέπει να έχει κλίση και ο καβάλος θα πρέπει να είναι μικρότερος. Μόνο ράφτες μπορούν να το κάνουν


Comments